Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

Αδελφότης των Υδραίων Αθηνών: ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS «ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ»Αδελφότης των Υδραίων Αθηνών
Έτος Ιδρύσεως 1890
 
 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS
«ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ»

Αγαπητά μέλη και αγαπητοί φίλοι,
Ως μέλος του Δ.Σ. του Lifeline Hellas, σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στην εκστρατεία για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών των παιδιών που οι οικογένειες τους αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους και βρίσκονται σε περιοχές εκτός της πρωτεύουσας.

Την περίοδο των Χριστουγέννων 2013 προσφέραμε αρχικά ενός μηνός τρόφιμα σε 23 άπορες οικογένειες της Ύδρας ύστερα από την καθοδήγηση της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας και ήταν συγκινητική η ευρύτατη απήχηση και η άμεση ανταπόκριση με την οποία αγκαλιάσατε αυτή την προσπάθεια. Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε την δραστηριότητα αυτή ώστε να προσφέρουμε βοήθεια σε περισσότερες απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδος.

Έτσι και τώρα προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά της ορεινής Καρδίτσας, της Δράμας, της ορεινής Μαγνησίας και της Ύδρας που αντιμετωπίζουν την έλλειψη βασικών αναγκών, πιστοποιημένα από τους κρατικούς τοπικούς παράγοντες και τον ελεγκτικό μηχανισμό του Lifeline Hellas. Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας αυτής το Lifeline Hellas συνεργάζεται με την εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Απευθυνόμαστε σε εσάς, γνωρίζοντας την ευαισθησία σας, ζητώντας να προσφέρετε τη συνδρομή σας στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η LIFELINE HELLAS είναι διεθνής ανθρωπιστικός οργανισμός τον οποίο ίδρυσε η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας με σκοπό την παροχή και τον εφοδιασμό εξοπλισμού και υλικού για την ανακούφιση των ανθρώπων και ιδίως των παιδιών που αντιμετωπίζουν σκληρές συνθήκες διαβίωσης σε κάθε περιοχή και χώρα του κόσμου.

Το Lifeline Hellas και το Lifeline United Kingdom εργάζονται αποκλειστικά για την Ελλάδα όπου υπάρχουν σημαντικές ανάγκες λόγω της δυσχερέστατης κατάστασης που επικρατεί.  Επισυναπτόμενες θα βρείτε τις ανθρωπιστικές δραστηριότητες του Lifeline Hellas και του Lifeline United Kingdom που πραγματοποιήθηκαν χάριν της δικής σας συνεχή υποστήριξη και γενναιοδωρία.

Τα εκτός Ελλάδος γραφεία του οργανισμού βρίσκονται στο Λονδίνο, στο Σικάγο, στη Νέα Υόρκη και στο Τορόντο, τα οποία συνεργάζονται με το ίδρυμα της «Ίδρυμα Πριγκίπισσας Αικατερίνης» στο Βελιγράδι.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Γιάννης Σαχίνης
Πρόεδρος

Πληροφορίες 210 9828002 Κα Ζαχαράκη
Email: lifelinegr@pkfond.rs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου