Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013

3η Γιορτή Circulo Cooperativa - Ναύπλιο Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013 με την συμμετοχή του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Παύλου Παυλίδη&The B-Movies.

3 χρόνια Circulo Cooperativa!
3η Γιορτή Circulo Cooperativa!
Θανάσης Παπακωνσταντίνου/Παύλος Παυλίδης&B-Movies                         
 + The Mighty N + Halfnote .

Η Γιορτή που έγινε θεσμός με την  συμμετοχή και στήριξη χιλιάδων ανθρώπων τα τελευταία 2 χρόνια, ξανά-στήνεται  για 3η συνεχόμενη χρονιά στο γνωστό σημείο της παραλίας Καραθώνα στο Ναύπλιο. Ακριβώς πάνω στην θάλασσα!
Την σκυτάλη, από το περσινό μεγαλειώδες  γλέντι που μας προσέφεραν ο Γιάννης  Χαρούλης, οι Imam Baildi και οι Pure Seconds, παίρνουν ο λατρεμένος Θανασάρας Παπακωνσταντίνου και ο μαγευτικός Παύλος Παυλίδης με τους B-Movies!
Σας προσκαλούμε, λοιπόν, από το απόγευμα της 23ης Αυγούστου, ημέρα Παρασκευή, στην 3η Γιορτή Circulo Cooperativa.                                                            Με μία εντυπωσιακή παραγωγή αντίστοιχη της καλλιτεχνικής εμβέλειας των δύο καταξιωμένων δημιουργών αλλά και των χιλιάδων φίλων που αναμένεται να πλημμυρίσουν και φέτος την παραλία, ελάτε να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές και μοναδικές συγκινήσεις στην μεγαλύτερη ανοιχτή-ελεύθερη μουσική απόδραση και του φετινού καλοκαιριού!
Tην 3η Γιορτή θα ανοίξουν 2 αξιόλογες και πολλά υποσχόμενες μπάντες με άμεση σχέση με την περιοχή μας. Η The Mighty N και οι Halfnote!

Υγ: Μην ρωτάτε για εισιτήρια! Η είσοδος είναι και πάλι δωρεάν!