Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

31/5 εως 2/6/2013 Αthens technopolis jazz festival

Η «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων ανανεώνει το ραντεβού της με τη τζαζ για 13η συνεχή χρονιά

Το ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Jazz της «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, μετά από δώδεκα επιτυχημένες χρονιές ανοίγει πλέον τις πύλες του σε όλο τον κόσμο και εξελίσσεται στο διεθνές Athens Technopolis Jazz Festival φιλοξενώντας jazz τάσεις από όλο τον πλανήτη.

Μουσικά σχήματα από 10 χώρες (Πορτογαλία, Ισραήλ, Δανία, Ουγγαρία, Ισπανία, Πολωνία, Ελλάδα, Αργεντινή, Αυστρία, Ολλανδία –  κατά σειρά εμφάνισης -) δίνουν το παρών στην Τεχνόπολη.

Την ελληνική συμμετοχή θα επιλέξει τετραμελής επιτροπή που αποτελείται αλφαβητικά από τους: Μάριο Στρόφαλη (μουσικοσυνθέτης – Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Athens Technopolis Jazz Festival), Δημήτρη Τρίκα (δημοσιογράφος – μουσικός παραγωγός), Γιώργο Χαρωνίτη (συνεκδότης του περιοδικού Jazz & Τζαζ) και Γιώργο Χατζηνάσιο (μουσικοσυνθέτης).

Το Athens Technopolis Jazz Festivalθα φιλοξενήσει τα πλέον αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα στο είδος, με διεθνή καριέρα και καταξίωση, ερμηνεύοντας ένα μεγάλο φάσμα ακουσμάτων.

Η «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων γίνεται το κέντρο του κόσμου για δέκατη τρίτη συνεχή χρονιά και σας προσκαλεί όλους στο athens technopolis jazz festival.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

πηγή: enpoermionis.blogspot.gr

Η Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης με τη συνεργασία εθελοντών δυτών και του Αλιευτικού Συλλόγου Ερμιόνης και τη στήριξη του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου και του Ναυταθλητικού Ομίλου Ερμιόνης προγραμματίζουν την Κυριακή του Θωμά 12 Μαΐου 2013, τον καθαρισμό του βυθού του κεντρικού λιμένος και των Μαντρακίων.
Η δράση μας θα ξεκινήσει στις 9.00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί με τον καθαρισμό των βυθών των δύο λιμανιών. Θα συμμετέχουν δεκαπέντε (15) επαγγελματίες δύτες, ψαράδες και εθελοντές και στη διάθεσή τους θα υπάρχει ιδιωτικό γερανοφόρο όχημα για την ανέλκυση βαρέων αντικειμένων. Ο Δήμος Ερμιονίδας θα έχει στη διάθεσή τους τον απαραίτητο εξοπλισμό (φορτηγό, σάκους) για τη συγκέντρωση και μεταφορά των υλικών που θα ανασυρθούν από το βυθό.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ