Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ

του Λ.Κεχαγιόγλου

Φίλες,  Φίλοι, Νέοι και Νέες της Ύδρας.
Με αδύναμη την ιδιωτική οικονομία του νησιού μας, δεν μπορούμε να μιλάμε για κοινωνική ανάπτυξη ενός  τόπου.
Περιορίσαμε  τις χριστουγεννιάτικες μας διακοπές στο ελάχιστο, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο χρονοδιάγραμμα μας απέναντι στον παραπάνω στόχο.
Έτσι:
Με μεγάλη χαρά  σας παρουσιάζουμε άλλο ένα εργαλείο ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας στο νησί μας, το οποίο απευθύνετε  σε όλους τους  άνεργους νέους, οι οποίοι και επιθυμούν να ενημερώνονται για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης πού δημιουργούνται μέσω των κρατικών ενισχύσεων.
Ο κάθε Υδραίος άνεργος νέος θα ενημερώνετε στοχευμένα και σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες, όπως αυτές θα της  έχει δηλώσει στη Βάση δεδομένων πού δημιουργήσαμε και θα καθοδηγείτε εντελώς δωρεάν, ώστε να διεκδικήσει  την χρηματοδότηση του.

Η Εταιρία ependysis υπέγραψε  με το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών την πιλοτική εφαρμογή κατ αρχήν για την Ύδρα, ενός Συμφωνητικού Κοινωνικής Συνεργασίας και αναλαμβάνει την επεξεργασία της Βάσης  δεδομένων, των αναγκών του κάθε ενδιαφερόμενου Υδραίου άνεργου και σε συνέχεια την ενημέρωση του για όποια χρηματοδότηση προκύπτει από κρατικές κλπ ενισχύσεις αλλά και την υποστήριξη στη δημιουργία του φακέλου της χρηματοδότησης χωρίς καμία επιβάρυνση για τον άνεργο νέο Υδραίο.

Παρακαλούμε για αυτό κάθε ενδιαφερόμενο Νέο Υδραίο άνεργο, να συμπληρώσει  την φόρμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση και η υπηρεσία της υποστήριξης και της παροχή πληροφοριών ξεκινά άμεσα για σας.
Ελπίζουμε και αυτή η προσπάθεια μας να βάλει ένα λιθαράκι στον διαρκή αγώνα της οικονομικής ανάπτυξης του νησιού μας, μέσα σε αυτή την δύσκολη συγκυρία πού ζούμε.

 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου